Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Οι λαθρεπιβάτες και το t-shirt του Pin Project


Από αριστερά: Άντζελα, Κατερίνα, 
Λιάνα, Γιώτα, Αρετή & Εβελίνα 
(και η Ντίνα νοερά)

Πρωτοξεκινήσαμε το λανσάρισμα των πολύχρωμων t-shirt πέρυσι τον Δεκέμβριο και η ανταπόκριση ήταν πολύ θετική από κάθε άποψη. Αρκετοί "λαθρεπιβάτες" από διάφορα σημεία της Ελλάδας μπήκαν στη διαδικασία να αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας αγοράζοντας το t-shirt με το λογότυπό μας και να υποστηρίξουν με αυτό τον τρόπο το ταξίδι μας. Προϋπόθεση της υποστήριξης ήταν η φωτογράφιση σε κάποιο ταξίδι ή εξόρμηση  ανταλλάζοντας με αυτό τον τρόπο εικόνες και εμπειρίες με εμάς. Και η ανταπόκριση είναι αυτό που βλέπετε στην οθόνη σας. Γέμισε το email μας χαμόγελα και χρώματα!








Ethandweni Children's Home - Zimbabwe
Στο μεσοδιάστημα, αποφασίσαμε με τη σειρά μας να υποστηρίξουμε το ορφανοτροφείο του Ethandweni στη Ζιμπάμπουε, ενισχύοντας με ένα ευρώ από τις πωλήσεις κάθε t-shirt, το ταμείο του. Φυσικά ούτε εκείνοι θα γίνουν πλουσιότεροι, ούτε εμείς φτωχότεροι. Αλλά στο τέλος τέλος, είναι η κίνηση που έχει σημασία.

 

Η μικρή Άρτεμις από Μεταμόρφωση
Από την πλευρά μας θα θέλαμε να πούμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -όση η απόσταση που μας χωρίζει- για το "σπρώξιμο" να συνεχίσουμε με περισσότερο πάθος και ζήλο την αναζήτηση των εαυτών μας και της βαθύτερης αλήθειας για το ποιοι πραγματικά είμαστε και τι ήρθαμε να κάνουμε σε αυτό τον πλανήτη. Δε σταματάμε εδώ όμως. Ο δρόμος της επιστροφής είναι ακόμα μακρύς και το απόθεμα επαρκεί για πολλές νέες παραγγελίες. Σπεύσατε!






Η Βάλια στην Τεχεράνη

Στέργιος & Θάνος στη Θεσσαλονίκη

Υιος Πήβος από Σαντορίνη


Δημήτρης από Ν. Αρτάκη
Μαίρη από Ν.Αρτάκη


Ο Γιώργος από Εύβοια

Ειρήνη & Χρήστος στην Καππαδοκία

Ο Αλέξανδρος στη Δίρφη
 






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου