Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

the reviews

Αποφασίσαμε να εγκαινιάσουμε μία νέα σελίδα που θα αφορά στο ταξιδιωτικό σκέλος του Pin Project και θα εστιάζει στον εξοπλισμό, τα αξεσουάρ και τα μικρο-gadgets που χρησιμοποιούμε καθ´ οδόν όλο αυτόν τον καιρό και κυρίως πόσο ικανοποιημένοι έχουμε μείνει από αυτά μέχρι στιγμής.

Οι κριτικές θα είναι κάτι παραπάνω από αντικειμενικές ένεκα που χορηγούς και λοιπούς υποστηρικτές δεν έχουμε και έτσι μπορούμε να γράψουμε με την πάσα ειλικρίνεια τα υπέρ και τα κατά για το καθετί χωρίς προκαταλήψεις.

Δεχόμαστε ερωτήσεις, απορίες και κριτικές. Δεχόμαστε να κάνουμε ακόμα και συγκρίσεις ή δοκιμές για όποιον θα ήθελε να υποβάλλει τα προϊόντα και υπηρεσίες του σε μία τέτοια δοκιμασία (λέμε τώρα..). Η πρωτοβουλία αυτή είναι καλοπροαίρετη, ειλικρινής και όποιος τολμήσει να το πάρει στραβά, να το σκεφτεί διπλά ;-)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η παρούσα σελίδα δε στοχεύει σε διαφήμιση ή οποιαδήποτε προβολή, όλος ο εξοπλισμός έχει αγοραστεί από εμάς και ο στόχος είναι αποκλειστικά και μόνο διαφωτιστικός και επεξηγηματικός για εκείνους που ενδιαφέρονται για συγκεκριμένα αντικείμενα ή/και κομμάτια εξοπλισμού και θέλουν να ξέρουν αν πραγματικά κάτι αξίζει τον κόπο και φυσικά τα χρήματα.

Στην προσπάθειά μας να διαφωτίσουμε και να βοηθήσουμε τον μελλοντικό ταξιδιώτη-καταναλωτή, μπορεί να στεναχωρήσουμε κάποιους επαγγελματίες. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μας και ευχαρίστως θα δεχθούμε και θα δημοσιεύσουμε οποιοδήποτε σχόλιο ή κριτική που θα μας πείσει για το αντίθετο.


Μείνετε συντονισμένοι!!