Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Οδηγίες προς ναυτιλλόμενους

Η αναχώρηση στην Πάτρα
Καλησπερίζουμε όλους τους "λαθρεπιβάτες". Τελικά μετά από 7 και κάτι μήνες το όνειρο πήρε σάρκα και οστά και εμείς βγήκαμε επιτέλους στους δρόμους για τη δική μας Ιθάκη. Με υποστηρικτές όλους εσάς που συμβάλλατε στην προετοιμασία μας και πιστέψατε στην τρελή μας ιδέα. 

Για το λόγο αυτό, μιας και οικειοθελώς αποφασίσατε να πάρετε μέρος σε αυτό το παιχνίδι -γιατί όπως είπαμε η ζωή είναι ένα μεγάλο παιχνίδι- λέμε να σας βοηθήσουμε με ορισμένες οδηγίες. Έτσι για να γίνει πιο κατανοητή η περιήγηση στην ιστοσελίδα και το ταξίδι μας στο σύνολό του. 




1. Μπορείτε να δείτε τον χάρτη με τις "πινέζες" μας στο "the pin project". Απλά κάντε κλικ και αμέσως μεταφέρεστε στο "δικό μας" Google Map με την πινεζολίστα στα αριστερά σας.

2. Για κάθε μία χώρα που θα αφήνουμε πίσω μας θα γράφουμε μία ιστορία-άρθρο-ανταπόκριση-ημερολόγιο. Ένα μείγμα από όλα αυτά που είδαμε και μας άφησε ο κάθε τόπος και οι ανθρώποι του. Αυτό θα γίνεται αφού έχουμε φύγει από τη χώρα και με την προϋπόθεση ότι θα καταφέρνουμε να βρούμε κάπου ίντερνετ.  

3. Φωτογραφικό υλικό (& βίντεο) θα μπορείτε να βρίσκετε στο the gallery και θα είναι χωρισμένο ανά χώρα. Η συχνότητα θα εξαρτάται πάντα από την ευκολία εύρεσης ίντερνετ.




Φλωρεντία
Ευχή και ελπίδα μας να ταξιδέψετε και σεις μαζί μας. Καλό σας βράδυ από την πρωτεύουσα της Τοσκάνης, Φλωρεντία. Να είστε όλοι καλά!

1 σχόλιο:

  1. nidi είπε:
    "Ευχή και ελπίδα μας να ταξιδέψετε και σεις μαζί μας."



    ΑΥΤΟ ακριβώς κάνουμε παίδες κάθε βράδυ μαζί σας!!!!!! Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή