Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

69 FAQ Για Overlanders

Νέα Χρονιά, νέο βιβλίο!


Το 69 FAQ Για Overlanders είναι το νέο μας "παιδί", η νέα μας κατάθεση προς την ταξιδιωτική κοινότητα & λάτρεις των μεγάλων overland ταξιδιών & ταυτόχρονα ένα μέσο για να επικοινωνήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε αυτά που μας δίδαξε -και συνεχίζει να μας διδάσκει- ο δρόμος & ο χρόνος. 



Είναι ένα ελαφρύ ανάγνωσμα 142 σελίδων με ειλικρινείς, απλές & εύλογες Ερωτήσεις & Απαντήσεις σχετικά με τα μεγάλα ταξίδια εκτός Ελλάδος. 

Όλα ξεκίνησαν και τελείωσαν σε ένα δημοτικό κάμπινγκ στην Κεντρική Αργεντινή κατά τη διάρκεια του 6χρονου ταξιδιού μας στον κόσμο. Σε περίπου ένα μήνα καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα βιβλίο που περιέχει τις πιο βασικές και φυσιολογικές απορίες που θα μπορούσε να έχει ένας δυνητικός overlander. Όπως είναι φυσικό, αν εμείς κάτσαμε και σκεφτήκαμε 69 ερωτήσεις, κάποιος άλλος μπορεί να έχει 1.069 απορίες!!

Όλες οι απαντήσεις είναι προϊόν εκτεταμένης έρευνας & εμπειρίας αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είναι αληθινές και ειλικρινείς χωρίς καμία πρόθεση να εντυπωσιάσουμε παρά μόνο να μοιραστούμε τη γνώση μας.

Δε θεωρούμε τους εαυτούς μας αυθεντίες ή ειδικούς και επανειλημμένως έχουμε τονίσει ότι δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι ταξιδιώτες με το δικό τους όχημα. Είμαστε απλά άλλο ένα ζευγάρι ταξιδιωτών με το πολύ προσωπικό μας ταξιδιωτικό στυλ & φιλοσοφία όπως όλοι εκεί έξω.

Το σημαντικότερο όλων και αυτό για το οποίο χαιρόμαστε ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι το προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ

Το 69 FAQ Για Overlanders διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή & είναι διαθέσιμο για "κατέβασμα" στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: https://www.thepinproject.eu/shop/. 







Μετά την ανάγνωση, περιμένουμε να ακούσουμε τα δικά σας σχόλια & τις δικές σας απορίες!


Να είστε όλοι καλά.

Νίκος & Γεωργία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου