Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

To Pin Project πάει τυπογραφείο

Τον περασμένο Απρίλιο, εκδόσαμε το πρώτο μας βιβλίο (σε ηλεκτρονική μορφή) γεμάτο ταξιδιωτικές ιστορίες, πολύχρωμες εικόνες και πρακτικές πληροφορίες που αποκόμισαμε μετά από σχεδόν 5 χρόνια περιπλάνησης στους δρόμους της Αφρικής, της Ευρώπης και της Αμερικής.

Όσοι δεν έχουν προμηθευτεί το eBook μέχρι τώρα, μάλλον έκαναν καλά και περίμεναν; Γιατί; Γιατί το Pin Project πάει τυπογραφείο!!!

Εδώ και μερικές ώρες δημιουργήσαμε μία καμπάνια χρηματοδότησης προκειμένου να τυπώσουμε & να εκδόσουμε το πρώτο μας βιβλίο. 

Συμμετέχοντας στην καμπάνια δεν βοηθάτε απλά να συγκεντρώσουμε το απαιτούμενο ποσό αλλά στην ουσία προπαραγγέλνετε το βιβλίο σε προνομιακή τιμή.

Αφίσες, καρτ ποστάλ, μπλουζάκια, αυτοκόλλητα, βιβλία και το όνομά σας τυπωμένο σε ειδική σελίδα είναι μερικά μόνο από τα δώρα που είναι διαθέσιμα για όλους εκείνους που θα προαγοράσουν το βιβλίο και επί της ουσίας είναι σα να προαγοράζουν ένα ακόμα εισιτήριο (όπως άλλωστε έχετε κάνει αρκετές φορές).

Πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια & τις προπαραγγελίες θα βρείτε εδώ: Πλάκα έχει και το PROMO VIDEO που γυρίσαμε ειδικά για αυτό τον σκοπό και είναι διαθέσιμο εδώ: Με εκτίμηση

Νίκος & Γεωργία
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου