Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ψηφίστε την -μέχρι τώρα- αγαπημένη σας "πινέζα"

Μετά από 7 μήνες περιπλάνησης και έχοντας μοιραστεί μαζί σας όλες μας τις εμπειρίες, τα ακούσματα, τα χρώματα και τις γεύσεις μέσω των πινεζοϊστοριών μας, ήρθε η ώρα να μας πείτε ποια σας άρεσε περισσότερο μέχρι στιγμής.

Θέλουμε να αφουγκραστούμε όλους εσάς που τόσο καιρό ταξιδεύετε νοερά μαζί μας και να αντλήσουμε νέες ιδέες, να φτιάξουμε νέα σενάρια και να κατανοήσουμε -όσο γίνεται καλύτερα- το πως αντιλαμβάνεται ένας λαθρεπιβάτης το ταξίδι μας.

Ποια "πινέζα" σας ταξίδεψε με τον καλύτερο τρόπο; Με ποια ιστορία νιώσατε ότι ξεφύγατε; Ποια χώρα νιώσατε ότι θα θέλατε να επισκεφθείτε; Ποια στιγμή σκεφτήκατε να πάρετε και σεις μία φαρέτρα με "πινέζες" και να ξεκινήσετε προς άγνωστη κατεύθυνση και προορισμό; Και γιατί; Δε θέλουμε να μάθουμε μόνο τι σας άρεσε αλλά και γιατί σας άρεσε.

Στείλτε μας ένα email στη γνωστή διεύθυνση thepinproject@hotmail.com και αφήστε μας το σχόλιο σας μαζί με το ονοματεπώνυμό σας, μέχρι και το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου.

Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε μία κλήρωση με όλους όσους συμμετέχουν και ο τυχερός θα παραλάβει ένα αναμνηστικό t-shirt με την σφραγίδα του Pin Project μαζί με ένα αυτοκόλλητο.

Όσο για το feedback που θα μας δώσετε, αυτό σαφώς θα αξιοποιηθεί σε βάθος χρόνου μιας και αυτός είναι ο απώτερος στόχος της "δημοσκόπησης".


1 σχόλιο:

  1. Θα ψηφίσω αφού ήδη μου έχει καρφωθεί μία στον εγκέφαλο, όμως πιστεύω ότι οι σφαίρες που θα 'φάω' στο μέλλον θα είναι ακόμη περισσότερες
    Χαιρετισμούς
    kaliakouda

    ΑπάντησηΔιαγραφή