Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Όλο και πιο κοντά..

Σιγά σιγά το όνειρο αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.. Οι απαραίτητοι εμβολιασμοί έχουν ξεκινήσει (κίτρινος πυρετός & μηνιγγίτιδα για αρχή), στην εταιρεία ανακοίνωσα -επιτέλους- την αποχώρησή μου ενώ ο σχεδιασμός της διαδρομής είναι η κύρια ενασχόλησή μας τις τελευταίες ημέρες. 

Δύσκολο να περιγράψεις τα συναισθήματα αλλά αυτό που υπερισχύει είναι ένα αίσθημα αβεβαιότητας. Μία νέα σελίδα πρόκειται να ανοίξει με μόνο σίγουρο ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο.. Εκτός από τον στοιχειώδη σχεδιασμό των διαδρομών, των στάσεων, των αξιοθέατων και των λαών που θα συναντήσουμε, δεν γνωρίζουμε που θα ξημερωθούμε την επόμενη μέρα. Ακόμα δεν είμαστε σε θέση να συνειδητοποιήσουμε τι ετοιμαζόμαστε να κάνουμε και πιστεύω ότι μόνο την ημέρα της αναχώρησης θα είμαστε 100% σίγουροι.

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία του αυτοκινήτου έχει ολοκληρωθεί ενώ οι αγορές του απαραίτητου εξοπλισμού βαίνουν κι αυτές προς το τέλος. Με το πέρας αυτών, ένας σύντομος οικονομικός απολογισμός θα αναρτηθεί προς οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. 

Τα γεγονότα που συνοδεύουν την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μόνο θλίψη μας γεμίζουν και μαζί δικαίωση που επιλέγουμε το δρόμο της απόδρασης. Κουραστήκαμε να ασχολούμαστε χωρίς το παραμικρό αντίκρισμα. 

1 σχόλιο:

  1. "Caminante, no hay camino...
    se hace camino al andar..."
    Antonio Machado

    "Διαβάτη, δρόμος δεν υπάρχει,
    τον δρόμο τον φτιάχνεις προχωρώντας..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή