Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ο Ζήκος στο "χειρουργείο"

Ο "Ζήκος" έχει μπει πλέον στο συνεργείο-χειρουργείο για νέες αναρτήσεις, τοποθέτηση εργάτη και snorkel. Βρίσκεται στα πλέον κατάλληλα χέρια (ΑθανασίουService) και η αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα είναι διάχυτη. 

Η Γεωργία έχει φτάσει στο Μάλι (στα πλαίσια της προετοιμασίας της διαδρομής πάντα..), έχοντας φιλτράρει 30 και πλέον ιστοσελίδες με αντίστοιχες αποστολές που διέσχισαν τη Δυτική Αφρική τα τελευταία 5-6 χρόνια. Με τη μελέτη διαπιστώσαμε ότι το Μαϊο και τον Ιούνιο γίνονται πολύ ενδιαφέροντα μουσικά φεστιβάλ στο Μαρόκο και πολύ θα μας ενδιέφερε να παρακολουθήσουμε! Επίσης, με την άφιξη μας στην Ισπανία αρχές Μαϊου, πέφτουμε πάνω στα Grand Prix της Formula1 σε Βαρκελώνη και Βαλένθια! Θα βάλουμε κάτω τα οικονομικά μας και αν μας παίρνει, θα πάμε να μαζέψουμε ήλιο στα γκαζόν.

Στη δουλειά, μετράω τις μέρες μία-μία.. ευτυχώς που είναι και οι διακοπές των Χριστουγέννων στο Delft με Γιώργο & Ιφιγένεια!

1 σχόλιο:

  1. κατ'αρχην να σας ευχαριστησω και τους δυο για την εμπιστοσυνη σας για την ετοιμασια του οχηματος σας...
    παρακολουθω με μεγαλη αγωνια και χαρα το project σας ...
    και μολις διαβασα οτι τον μαιο θα ειστε στην ισπανια χαρηκα γιατι μπορει να τα πουμε εκει στα ξενα...αρχες μαιου θα ειμαι με την βιβη στην βαρκελωνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή