Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

The Pin Project t-shirt


Ο βασικός λόγος που αποφασίσαμε να τυπώσουμε t-shirts και να τα διαθέσουμε προς πώληση είναι για να έρθουμε πιο κοντά σε όλες και όλους τους "λαθρεπιβάτες". Διαβάζοντας τις ιστορίες μας, χαζεύοντας τις φωτογραφίες μας και φορώντας το μπλουζάκι μας, είμαστε σίγουροι ότι οι "λαθρεπιβάτες" θα είναι γεμάτοι με "πινέζες" ψυχή τε και σώματι!

Παράλληλα, ορίζοντας μία συμβολική τιμή (η οποία περιλαμβάνει τα πάντα δηλαδή το κόστος, τα έξοδα αποστολής και το κέρδος μας), επιδιώκουμε να ενισχύσουμε τα ταμειακά μας διαθέσιμα 2 μήνες πριν ξαναβγούμε στους δρόμους.

Δεν μπορούμε να σας πούμε με ακρίβεια πόσα χλμ θα κάνουμε επιπλέον πουλώντας ένα t-shirt.

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι θα αισθανόμαστε πιο δυνατοί, νιώθοντας το "σπρώξιμο" όλων όσων ξεκίνησαν να ταξιδεύουν νοερά μαζί μας πριν περίπου 7 μήνες.


Η διαδικασία είναι απλή.

Στο email μας thepinproject@hotmail.com θα μπορείτε να μας στέλνετε την παραγγελία σας (ποσότητα, χρώμα, μέγεθος). Παράλληλα, θα πρέπει να αναφέρετε τα πλήρη στοιχεία σας δηλαδή ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας & ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. (Εννοείται ότι τα στοιχεία σας παραμένουν εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν/ χρησιμοποιηθούν από κανέναν τρίτο).


Σχετικά με την κατάθεση των χρημάτων, αυτή θα μπορεί να γίνεται σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

ALPHA BANK
Δικαιούχος: ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αριθμός λογαριασμού: 191002101050310
IBAN Αρ. λογαριασμού: GR60 0140 1030 1910 0210 1050 310

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχοι: ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΙΧΕΛΗ
Αριθμός λογαριασμού: 5154-04 5174-510
IBAN Αρ. λογαριασμού: GR90 0172 1540 0051 5404 5174 510


Στα σχόλια της κατάθεσης, παρακαλείσθε να αναγράφετε υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμό σας προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον καταθέτη και να επιβεβαιώνουμε την κατάθεση.


Σχετικά με την αποστολή των t-shirt, με την επιβεβαίωση της κατάθεσης, αυτή θα γίνεται το συντομότερο δυνατόν με συστημένο φάκελο εγγυημένης επίδοσης μέσω της υπηρεσίας BusinessExpressPost των ΕΛΤΑ με παράδοση την επόμενη ημέρα. (Στο τέλος της σελίδας παρατίθεται πίνακας των πόλεων που καλύπτονται από την υπηρεσία των ΕΛΤΑ)


Η τιμή ανεξαρτήτου χρώματος και μεγέθους ορίζεται στα 13 συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής.

Επιπλέον, το κάθε t-shirt θα συνοδεύεται από ένα αυτοκόλλητο του Pin Project.




Αποφασίσαμε να διαθέσουμε τόσο αντρικά όσο και γυναικεία Turqoise και lime για τα μοντέρνα αγόρια και dark pink για τα ζόρικα κορίτσια. (Τα μπλουζάκια που παρατίθενται αριστερά, δεξιά & κάτω είναι ενδεικτικά και τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν στην πραγματικότητα).
μπλουζάκια σε 3 χρώματα τα οποία διαθέτουν την ίδια σχεδιαστική ταυτότητα.

Η ποιότητα του ρούχου και της εκτύπωσης φροντίσαμε να είναι η καλύτερη δυνατή επιλέγοντας τον κατάλληλο συνεργάτη, δουλειά του οποίου έχουμε δοκιμάσει και τσεκάρει οι ίδιοι σε βάθος χρόνου.

Τα μεγέθη από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε είναι M-L-XL για τα αγόρια και S για τα L, θα μπορούν να κάνουν την επιλογή τους από τα S των ανδρών μιας και οι διαστάσεις τους καλύπτουν).
κορίτσια. Στο τέλος της σελίδας θα βρείτε ένα μεγεθολόγιο που θα σας βοηθήσει να κάνετε την ορθότερη επιλογή προκειμένου να μην παραλάβετε κάτι που δε θα φορέσετε. (Τα κορίτσια που επιθυμούν



Τέλος, όλες και όλοι οι "λαθρεπιβάτες" που θα παραλάβουν το μπλουζάκι τους, παρακαλούνται/ υποχρεούνται να μας στείλουν μία φωτογραφία φορώντας το, σε μία οποιαδήποτε εξόρμηση ή ταξίδι τους! Είπαμε.. δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτό το ταξίδι.



Σημείωση: Τα μοναδικά σημεία διανομής που μπορούμε να ορίσουμε μιας και οι δικοί μας άνθρωποι είναι κάτοικοι Εύβοιας είναι τα εξής:

Χαλκίδα, Βύρωνος 6, ΤΚ 34100, Τηλ. επικοινωνίας: 697 260 7006 (Βάλια)
Αλιβέρι, Κων/νου Τσαρπαλιά 19, ΤΚ 34500, Τηλ. επικοινωνίας: 697 179 0029 (Κατερίνα)



Μεγεθολόγιο




Δίκτυο πόλεων εγγυημένης επίδοσης την επόμενη εργάσιμη ημέρα



3 σχόλια:

  1. Φοβερή ιδέα!! Και για να βοηθηθείτε κι εσείς, αλλά να έχουμε κι εμείς ένα σουβενίρ! Τόσο ταξίδι κάνουμε πια μαζί σας!!! :D

    υγ: Σιμπιζάκ βγαίνει; :mrgreen:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάντε και μια πιο σκούρη ρε αλήτες ! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε φίλε, ειλικρινά μπορούσαμε να βγάλουμε 10 χρώματα να διαλέξει ο καθένας όποιο του άρεσε. Ο προμηθευτής είχε μεγάλη γκάμα επιλογών!

      Τα χρώματα όμως του λογότυπου έβαλαν περιορισμό από μόνα τους στην επιλογή των χρωμάτων του φόντου(δλδ το χρώμα των t-shirt). Έπρεπε να είναι αναγκαστικά ανοιχτόχρωμα! Επιπλέον, ο ανασχεδιασμός του λογότυπου για να ταιριάζει σε όλα τα t-shirts κόστιζε ακριβά!(Άσε που ο προμηθευτής μας έκανε δώρο τη μακέτα!!!Να είναι καλά ο άνθρωπος!!)

      Μήπως είναι καιρός να αρχίσεις να τα ξανοίγεις λίγο ;-) Να είσαι έτοιμος για το καλοκαίρι που θα κυκλοφορήσουμε και μαγιό ;-)

      υ.γ.: Τζίβι, Το σιμπιζάκ ήταν αρκετά καλό (Sahara κάτι λεγόταν το χρώμα στην παλέτα) αλλά ήταν λίγο μουντό και μου θύμιζε πολύ τα μπλουζάκια της JEEP που φοράνε όλοι οι Νοτιοαφρικανοί εδώ που είμαστε. Εμείς είμαστε πιο χρωματιστοί και έχουμε Vitara ναούμε..;-)

      Διαγραφή