Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Βούλα Νέτου & Άκης Τεμπερίδης: Εμπειριών συλλέκτες


Όταν πρωτο-ξεκινούσαμε τον σχεδιασμό του ταξιδιού, είχαμε κατά νου ότι άλλοι δύο Έλληνες είχαν ολοκληρώσει το γύρο του κόσμου το 2010 και ήταν σημείο αναφοράς για τα ελληνικά δεδομένα. Με μπόλικη αμηχανία αποφασίσαμε να έρθουμε σε επαφή μαζί τους ακριβώς 100 ημέρες πριν ξεκινήσουμε. Μας έστειλαν μπόλικες συμβουλές και οδηγίες και αμφότεροι ευχηθήκαμε κάποια στιγμή να καταφέρουμε να τα πούμε.. εμείς κάπου στο γύρο του κόσμου και εκείνοι -τότε- στην Τανζανία. 



Επειδή όμως η ζωή κύκλους κάνει, έμελλε να συναντήσουμε τους TheWorldOffRoad -κατά κόσμον Άκη Τεμπερίδη & Βούλα Νέτου- στο νέο σπιτικό τους στην Cacciola, ένα απίστευτο γραφικό χωριουδάκι έξω απο το Ρέτζιο Εμίλια στην Ιταλία. Έχοντας πρόσφατα αφήσει πίσω τους την αφρικανική ζούγκλα της Τανζανίας, αποφάσισαν -ποιος ξέρει για πόσο- να συνεχίσουν τη ζωή τους στην Ιταλική επαρχία. Πλάι τους η κυρία Σούλα και ο κύριος Γιάννης, γονείς της Βούλας.

Δέος & Σεβασμό. Έτσι ακριβώς νιώσαμε όταν τους γνωρίσαμε.. όταν μας άνοιξαν το σπίτι τους.. όταν ακούσαμε τις ιστορίες τους.. όταν είδαμε δείγμα του φωτογραφικού τους υλικού.. όταν μοιράστηκαν μαζί μας τις εμπειρίες τους.. Μας μίλησαν σαν παιδιά τους και νιώθουμε ότι κατά βάθος χάρηκαν πολύ που τελικά κάποιοι άλλοι εμπνεύστηκαν από τη δική τους περιπέτεια. Μας έλυσαν πολλές -αστείες μερικές φορές- απορίες, μας εξήγησαν πως να κλείνουμε τη σκηνή μας σε χρόνο dt, μας βολτάρανε στο DECATHLON, το ναό τoυ Outdoor Activities και μας γέμισαν με απίστευτη θετική ενέργεια για τη συνέχεια του ταξιδιού μας.



Αυτό που μας έμεινε τελικά, είναι ότι γνωρίσαμε δύο φευγάτους ανθρώπους, ψυχή τε και σώματι ταξιδιάρηδες με ορθάνοιχτα μυαλά και καρδιά. Άκη & Βούλα σας ευχαριστούμε ΓΙΑ ΟΛΑ και σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή συνέχεια στη νέα σας ζωή! Ο θεός όλου του κόσμου να σας έχει καλά.

5 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι μία παιδιά: πράγματι χαιρόμαστε πάρα πάρα πολύ που ξεκινήσατε αυτό το ταξίδι. Χαιρόμαστε σα να ξαναξεκινάμε εμείς. Μας κάνει να νιώθουμε ότι κατά κάποιο τρόπο και το δικό μας ταξίδι συνεχίζεται Θα είμαστε κοντά σας, Μη διστάσετε να ζητήσετε οτιδήποτε από εμάς. Θα κάνουμε το παν να το απολαύσετε και να το ολοκληρώσετε. Μάλλον, να μην το ολοκληρώσετε, να ταξιδεύετε για όσο γουστάρετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε παιδιά! Μακάρι να ήμουν κι εγώ μέσα σε μια τόσο εκλεκτή παρέα! Περίμενα πώς και πώς το πρώτο σας δημοσίευμα από το ταξίδι και χαίρομαι που είναι τόσο ευχάριστο. Με την ίδια αγωνία θα περιμένω και τα νέα σας στη συνέχεια του ταξιδιού!
    Καλό δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό ταξίδι Γεωργία και Νίκο!!!Να γίνετε συλλέκτες μοναδικών εμπειριών και εικόνων για να τις μεταφέρετε και σε όσους από εμάς δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε το 1/3 του ταξιδιού σας.Έχω ήδη γραφτεί στο newsletter και θα μαθαίνω τα νέα σας :)
    Πολλή θετική ενέργεια από τη Θεσσαλονίκη!!!Φιλιά και στους δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο ρε παιδιά, ΜΠΡΑΒΟ. Καλή διασκέδαση καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή